fpcoffeeblends
40461
wp-singular,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40461,wp-theme-bodega,wp-child-theme-bodega-child,bodega-core-1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-3.5,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Η Εταιρεία μας

Η Ιστορία μας

H εταιρία μας ξεκίνησε την ιστορία της το έτος 1996 στην πόλη της Άρτας, με ιδρυτές τον Κωνσταντίνο Φεύγα και τον Χρήστο Παπαμιχαήλ. Μετά από 25 και πλέον χρόνια, φημίζεται για τον ελληνικό της καφέ και τα μοναδικά της χαρμάνια espresso στο χώρο του καφέ. Το κατάστημά μας είναι ένας χώρος στον οποίο συναντιούνται το άρωμα, η γεύση, η γνώση, η εμπειρία και η έκφραση. Ένας χώρος αφιερωμένος στην εξέλιξη,  στις νέες ιδέες και στην δημιουργία και διάθεση ποικίλων χαρμανιών καφέ. Στο χώρο μας πραγματοποιούνται δοκιμές γευσιγνωσίας της  επιλογής σας, καθώς υπάρχει πλήρης εξοπλισμός για όλες τις θεματολογίες του καφέ.

Το Όραμα μας

Όραμα μας η απόλαυση του κάθε νέου χαρμανιού που δημιουργούμε για την κάθε εξειδικευμένη γευσιγνωσία των πελατών μας.

a

Ο Καφές

Η ανάμιξη διαφόρων ποικιλιών, σε διάφορες αναλογίες και το σωστό ψήσιμο αποτελούν τις συνισταμένες που απαιτούνται ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για το χαρμάνι που θέλουμε. Η ανάμιξη διάφορων καφέδων είναι αυτή που θα μας δώσει το άρωμα, το σώμα, την γεύση, την οξύτητα και την επίγευση που επιθυμούμε. Επιλέξτε ανάμεσα από 30 εξαιρετικές ποικιλίες καφέ του κόσμου και φτιάξτε την δική σας συνταγή, τον δικό σας καφέ που θα έχει τα αρώματα, την γεύση, την οξύτητα που εσείς επιθυμείτε.

Μερικά “tips” για τον καφέ

Ο καφές είναι ένας όμως όσο ποιοτική είναι η πρώτη ύλη, άλλο τόσο σωστά πρέπει να γίνεται και η επεξεργασία του καφέ. Όσο σημαντικό είναι το χαρμάνι και το καβούρδισμα για τη γεύση του καφέ, άλλο τόσο σημαντικό είναι το νερό. Ο αλεσμένος καφές αλλοιώνεται πολύ πιο γρήγορα από τα «φασόλια» του καφέ. Ο λόγος είναι ότι με το άλεσμα αυξάνεις γεωμετρικά την επιφάνεια του καφέ που έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Ο πιο ακριβός και εκκεντρικός καφές είναι ο ινδονησιακός Kopi Luwak.